logo-marpet

FERONERIE ROTO SI G-U

FERONERIE ROTO SI G-U

Pentru a da viata si functionalitate ferestrei Mar&Pet a parteneriat cu doi mari producatori de feronerie Roto si G-U si va ofera solutii oricarei aplicatii.


termopane bucuresti ieftineRoto NT Designo stabileste standarde cu aceasta inovatie.
Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic nu diminueaza estetica ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce inseamna ca sunt invizibile din afara. Roto a elaborat aceasta feronerie complet noua de inalta calitate, cu un design argintiu mat, de o tehnologie la nivel inalt. Lagarele inferioare oscilante se potrivesc perfect cu sistemul modular.

Tehnologia ascunsa este cea mai frumoasa.
O reglare simpla, tridimensionala a tocului ferestrei este posibila cu ajutorul suruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranta, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca si dispozitivul impotriva deschiderii cu un speraclu in balamaua de colt, garanteaza securitate ridicata. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100°, creand o deschidere deosebit de generoasa.

Roto NT Designo ofera perspective foarte interesante, in special pentru proiecte de constructie, cu lemn de calitate superioara si ferestre din PVC.


termopane bucuresti ieftineDe aproape 100 de ani G-U ofera o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi.

Intotdeauna inovatori, deviza grupului de firme G-U este „Tehnologia de siguranta la dispozitia dumneavoastra!”. De multi ani, nume mari ca BKS (tehnologia sistemelor de inchidere), FERCO (feronerie) si GU Automatic (sisteme de usi automate) apartin grupului Gretsch-Unitas.

Feroneria G-U ofera numeroase avantaje:


Flexibilitate – feroneria este compatibila cu toate profilele de pe piata si gandita pentru montaj automat cat si manual.

Securitate – beneficiaza de placute de inchidere pentru securitate sporita, punctele de inchidere sunt prevazute cu role ciuperca de inox. Comoditate – rolele ciuperca se ajusteaza automat la luft, toate reglajele se realizeaza cu surubelnite tip Torx.

Eficienta – numar de componente redus rezultand o durabilitate sporita, asamblare rapida, costuri de stocare reduse si uzura scazuta.

Calitate – feroneria este protejata de coroziune prin tratarea suprafetelor cu ferGUard silver.

Fereastra in doua canate standard (stanga simpla deschidere)

termopane bucuresti ieftine

Fereastra in doua canate standard (dreapta oscilobatanta)

termopane bucuresti ieftine

Ai vreo nelamurire? Ne poti intreba orice!

Contact

ADRESA BIROURI:

SPLAIUL UNIRII NR 168, ASMITA GARDENS, BLOC T 3, PARTER, Sector 4, Bucuresti

Mobil:

0727.789.164 

E-mail:

ana.mihai@marpet.ro