logo-marpet

Veka Softline 76MD

termopane bucuresti ieftine
termopane bucuresti ieftine

Veka Softline 76MD

Sistemul SOFTLINE 76MD are o eficiență termică extraordinară și un design necoplanar cu canturi elegante și muchii uşor rotunjite. SOFTLINE 76MD este prevăzut cu trei rânduri de garnituri de etașare și o adâncime a profilului de 76 mm.

Sistemul SOFTLINE 76MD poate fi folosit atât în cazul renovărilor, cât şi în cazul noilor construcții.
El poate fi utilizat atât pentru ferestre termoizolante clasice, antifonice sau de siguranţă, cât și pentru ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil, ferestre culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, poziţionate fix, combinate sau ferestre cu deschidere exterioară.

Caracteristici

  • Profil cu 5 camere izolatoare;
  • Etanşare falţ;
  • 3 Garnituri de etanșare, dintre care una mediana (MD)
  • Adâncime constructivă: 76 mm;
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,75 W/(m²K), cu geam tripan Ug = 0.5 W/(m²K);
  • Clasa de izolare fonică (5): până la 47 dB;
  • Siguranţă la efracţie: până la RC 2;
  • Permeabilitate aer: până la clasa 4;.
  • Rezistenţă la vânt: până la clasa B5;

Sistem de etanşare

termopane bucuresti ieftine

– trei niveluri de etanşare cu garnituri de calitate din material EPDM sau TPE

– etanşare perimetrală atât în toc (cu două planuri de etanşare) cât şi în cercevea

– culori: gri, negru sau caramel

Izolare Termică

termopane bucuresti ieftine

Ferestrele Veka Softline 76 MD se integrează cu succes în clădiri pasive, având un consum de energie minim, ceea ce va duce la o reducere semnificativă a costurilor de întreținere, inclusiv în perioadele cu temperaturi extreme, fie scăzute, fie ridicate. Pentru a atinge un nivel optim de eficiență, se sugerează utilizarea a trei straturi de geam și includerea garniturilor de etanșare la fiecare.

Un sistem eficient

Mereu respectăm cele mai înalte standarde de calitate RAL “Clasa A”, de aceea grosimea pereților este de 3 mm. Acest sistem este pregătit pentru rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm, ceea ce conferă ferestrei termoizolante siguranță și durabilitate în exploatare.

Configuraţia falţului cu o adâncime de 28 mm face posibile vitrări de la 18 mm la 48 mm (în funcţie de bagheta utilizată).

Sistemul SOFTLINE 76MD conferă posibilitatea de foliere în peste 50 de culori sau imitaţii de lemn, fie pe ambele feţe, fie doar la exterior sau doar la interior. În plus, sistemul poate fi personalizat prin intermediul tehnologiei VEKA SPECTRAL. De asemenea, sistemul permite placări cu aluminiu. 

termopane bucuresti ieftine

Veka Softline 76MD

Gama de culori pentru ferestrele termopane Veka este una variată și diversificată, astfel încât să poți alege cu ușurință nuanța care să se potrivească perfect cu designul casei tale. Veka este cunoscut pentru calitatea superioară a profilurilor sale de PVC și oferă o selecție largă de culori pentru a satisface preferințele fiecărui client.

Ai vreo nelamurire? Ne poti intreba orice!

Contact

ADRESA BIROURI:

SPLAIUL UNIRII NR 168, ASMITA GARDENS, BLOC T 3, PARTER, Sector 4, Bucuresti

Mobil:

0727.789.164 

E-mail:

ana.mihai@marpet.ro